Basic

KerkorgelBasic is er voor jongeren die op de middelbare school zitten.

We komen twee keer in de maand bij elkaar in ons jeugdhonk in Amstelstroom, op zondagmorgen.

We starten om tien uur, meestal met gezellig bijkletsen, een drankje (koffie of thee) en iets lekkers erbij.

Daarna bespreken we een onderwerp. Die onderwerpen kunnen heel verschillend zijn, over het algemeen zijn het wel onderwerpen, die met Bijbel of met levensbeschouwing te maken hebben. Rond de klok van elf proberen we het onderwerp af te ronden. We blijven dan meestal nog een tijdje hangen om te kletsen of te kaarten of you tube filmpjes te kijken, enzovoort. We hebben nu de bespreking van de Tien Geboden afgerond en zijn nu bezig met Bijbelse helden. We weten waar Abraham de mosterd haalt en na Pasen hebben we het gehad over de grootste held: Jezus.

De leiding bestaat uit 4 personen, maar deze personen wisselen elkaar af, zodat je steeds twee personen van de leiding tegen komt. Meestal kiest de leiding het thema/onderwerp, maar jullie inbreng is natuurlijk ook van harte welkom.

De data voor het komende seizoen zijn:

Zondag 3 november: na afloop van deze bijeenkomst gaan we met elkaar naar Makom om de opbrengst van de Oogstdienst weg te brengen.
5 en 19 januari
2 en 16 februari
2, 16 en 30 maart
29 juni afsluiting

Jeannette Vader
jeannettevader@hotmail.com

Basic Special

KerkorgelBasic special. Op zondag zijn we bij elkaar om over een onderwerp te praten, maar het is ook wel eens fijn om helemaal niets te moeten. Lekker ongedowingen bij elkaar, geinige spellen en veel lol. Of er is juist wel iets bijzondres dat niet op zondagochtend is, maar dat je absoluut niet wilt missen. Daarvoor bestaat de Basic Special. Soms op zondagmiddag, soms op en avond en soms spontaan enongeplan d, soms ons idee, maar ook jouw eigen idee is heel erg welkom. Dat laatste kunnen we natuurlijk nog niet op deze poster vermelden, dus hou daarvoor ook facebook, je sms-inbox en whatsapp in de gaten.

De data voor het komende seizoen zijn:

Zaterdag 14 december: Kerst Sing-In op 't Kampje
Zondag 22 december: Kerstdiner in "Huize de Braal"
Vrijdag 7 februari: Sirkelslag Young
Donderdag 17 april: Passion tv in "Huize de Braal"
Zaterdag 14 juni: EO-jongerendag
Zaterdag 28 juni: Barre Poldertocht

Kom allemaal en neem gerust je vriendinnen en vrienden mee!

Peter, Huib, Giza en Jeannette

Jeannette Vader
jeannettevader@hotmail.com

Kinderkerstfeest 24 dec. 19.30 uur

Samen met kinderen, tieners en volwassenen bereiden we een mega tof kinderkerstfeest voor. Dit jaar zullen we een toneelstuk spelen waarbij het publiek echt... meer

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom bij de Vieringen Kerst en Nieuwjaar in de Amstelkerk:

Oecumenische Kerstviering in zorgcentrum Theresia 24 december 18.00 uur Ook dit jaar is er in de Glazen Zaal een feestelijke kerstviering met alle... meer

Kerstlichtjestocht 2014: Bethlehem in Westwijk!

Op zaterdagmiddag 20 december 2014 van 16.30 – 18.00 is iedereen, klein en groot, welkom om via een spoorvan lichtjes op weg te gaan om het eeuwenoude... meer

Ere zij God in de hemel, vrede op aarde!- een liedje van verlangen.

De tijd van Advent zijn we feestelijk ingegaan met een prachtige Cantatedienst. Advent is tijd van verwachting en uitzien naar datgene dat van God... meer

Bijbelwerkplaats 9 december

Deze keer lezen we Marcus 7:24-30 en  bespreken we uit het boekje p.76-78, ‘Met Gods ogen leren kijken’. ... meer