Het scribaat (een kerkelijk woord voor secretariaat van de kerk) van de Amstelkerk is in drieën opgesplitst. Op die manier zijn de werkzaamheden voor één scriba minder omvattend.

Administratiescriba

Voor de administratie is er een administratief scriba, Teun de Haan. Bij hem komt alle post voor de kerk binnen. Hij zorgt ervoor dat die post op de juiste plek terecht komt. Voor de kerkenraadsvergadering maakt hij een lijst van ingekomen- en uitgegane stukken; die lijst wordt met de vergaderstukken aan alle kerkenraadsleden doorgemaild.

Teun de Haan
020 4964523 / 06 53405671
teundehaan@hetnet.nl

Beleidsscriba

Voor het (helpen) maken van beleid en de uitvoering ervan is er een beleidsscriba, Adri Burger. Zij bereidt de agenda voor van de kerkenraadsvergaderingen. Zij zorgt ervoor dat alle kerkenraadsleden op tijd de vergaderstukken hebben en maakt deel uit van die vergaderingen.

Zij zit ook in het dagelijks bestuur van de kerk, het moderamen. Voor de vergaderingen ervan maakt zij de agenda, bereidt werkzaamheden voor, neemt deel aan de vergaderingen van het moderamen, werkt mee aan het maken nieuw beleid en aan de (dagelijkse) uitvoering ervan.

Zij is aanspreekpunt, zowel voor kerkleden als voor buitenstaanders.

Adri Burger de Geus beleid-scriba
020 4968371 / 06 20973682
a.burger-degeus@planet.nl

Notulist

De notulen van de kerkenraadsvergaderingen worden gemaakt door de notulist, JeanneMarie de Haan.

Vlucht MH17

In stilte en gebed hebben wij slachtoffers en nabestaanden herdacht. Gedragen in God’s hand. ‘Dat het LICHT mag schijnen over al hun... meer

Startzondag 7 september

Noteer vast in uw agenda !

Startzondag op 7 september.

Voor het programma klik op de flyer hiernaast.... meer

De vakantie editie van het kerkblad op de site

VakantieGoede herinneringen, Aan oude tijdenKomen met de zon, Mijn geheugen binnenglijdenVerlangens komen boven, Zin begint te herleven... meer

Collecte diaconie juli en augustus Stichting Child

Van 6 juli tot en met 10 augustus wordt er voor de Stichting Child ingezameld. De kleine in de kerk van Blaricum ontstane Stichting Child streeft naar een... meer

Spaar postzegels en kaarten.

Al jarenlang kunt u postzegels en briefkaarten voor Kerk in Actie sparen.In 2013 heeft dit landelijk maar liefst € 23.275,-- opgebracht.... meer