Het scribaat (een kerkelijk woord voor secretariaat van de kerk) van de Amstelkerk is in drieën opgesplitst. Op die manier zijn de werkzaamheden voor één scriba minder omvattend.

Administratiescriba

Voor de administratie is er een administratief scriba, Teun de Haan. Bij hem komt alle post voor de kerk binnen. Hij zorgt ervoor dat die post op de juiste plek terecht komt. Voor de kerkenraadsvergadering maakt hij een lijst van ingekomen- en uitgegane stukken; die lijst wordt met de vergaderstukken aan alle kerkenraadsleden doorgemaild.

Teun de Haan
020 4964523 / 06 53405671
teundehaan@hetnet.nl

Beleidsscriba

Voor het (helpen) maken van beleid en de uitvoering ervan is er een beleidsscriba, Adri Burger. Zij bereidt de agenda voor van de kerkenraadsvergaderingen. Zij zorgt ervoor dat alle kerkenraadsleden op tijd de vergaderstukken hebben en maakt deel uit van die vergaderingen.

Zij zit ook in het dagelijks bestuur van de kerk, het moderamen. Voor de vergaderingen ervan maakt zij de agenda, bereidt werkzaamheden voor, neemt deel aan de vergaderingen van het moderamen, werkt mee aan het maken nieuw beleid en aan de (dagelijkse) uitvoering ervan.

Zij is aanspreekpunt, zowel voor kerkleden als voor buitenstaanders.

Adri Burger de Geus beleid-scriba
020 4968371 / 06 20973682
a.burger-degeus@planet.nl

Notulist

De notulen van de kerkenraadsvergaderingen worden gemaakt door de notulist, JeanneMarie de Haan.

Kerstlichtjestocht 2014: Bethlehem in Westwijk!

Op zaterdagmiddag 20 december 2014 van 16.30 – 18.00 is iedereen, klein en groot, welkom om via een spoorvan lichtjes op weg te gaan om het eeuwenoude... meer

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom bij de Vieringen Kerst en Nieuwjaar in de Amstelkerk:

Oecumenische Kerstviering in zorgcentrum Theresia 24 december 18.00 uur Ook dit jaar is er in de Glazen Zaal een feestelijke kerstviering met alle... meer

Kinderkerstfeest 24 dec. 19.30 uur

Samen met kinderen, tieners en volwassenen bereiden we een mega tof kinderkerstfeest voor. Dit jaar zullen we een toneelstuk spelen waarbij het publiek echt... meer

Ere zij God in de hemel, vrede op aarde!- een liedje van verlangen.

De tijd van Advent zijn we feestelijk ingegaan met een prachtige Cantatedienst. Advent is tijd van verwachting en uitzien naar datgene dat van God... meer

Bijbelwerkplaats 9 december

Deze keer lezen we Marcus 7:24-30 en  bespreken we uit het boekje p.76-78, ‘Met Gods ogen leren kijken’. ... meer