Het scribaat (een kerkelijk woord voor secretariaat van de kerk) van de Amstelkerk is in drieën opgesplitst. Op die manier zijn de werkzaamheden voor één scriba minder omvattend.

Administratiescriba

Voor de administratie is er een administratief scriba, Teun de Haan. Bij hem komt alle post voor de kerk binnen. Hij zorgt ervoor dat die post op de juiste plek terecht komt. Voor de kerkenraadsvergadering maakt hij een lijst van ingekomen- en uitgegane stukken; die lijst wordt met de vergaderstukken aan alle kerkenraadsleden doorgemaild.

Teun de Haan
020 4964523 / 06 53405671
teundehaan@hetnet.nl

Beleidsscriba

Voor het (helpen) maken van beleid en de uitvoering ervan is er een beleidsscriba, Adri Burger. Zij bereidt de agenda voor van de kerkenraadsvergaderingen. Zij zorgt ervoor dat alle kerkenraadsleden op tijd de vergaderstukken hebben en maakt deel uit van die vergaderingen.

Zij zit ook in het dagelijks bestuur van de kerk, het moderamen. Voor de vergaderingen ervan maakt zij de agenda, bereidt werkzaamheden voor, neemt deel aan de vergaderingen van het moderamen, werkt mee aan het maken nieuw beleid en aan de (dagelijkse) uitvoering ervan.

Zij is aanspreekpunt, zowel voor kerkleden als voor buitenstaanders.

Adri Burger de Geus beleid-scriba
020 4968371 / 06 20973682
a.burger-degeus@planet.nl

Notulist

De notulen van de kerkenraadsvergaderingen worden gemaakt door de notulist, JeanneMarie de Haan.

Vieringen Palmzondag en Stille Week (13-20 april):

Met de Palmzondag begint de Stille Week, waarin iedere avond vanaf maandagavond vieringen zijn. Hier nog even een overzicht van alle vieringen. Ik hoop dat u... meer

Kerkblad nr. 427 nu op de website

Pasen: het onmogelijke mogelijk?Enerzijds gebeuren er in de wereld en in ons persoonlijke leven steeds dingen die niet kunnen en niet mogen en die... meer

Bijbelwerkplaats 8 april

De laatste BW over de Geest van dit seizoen- waar de Geest zichzelf lijkt tegen te spreken???- wil je toch niet missen!!!!!! ... meer

WOENSDAG 2 APRIL: Concert Via Crucis van Liszt

St. Urbanuskerk, Ouderkerk aan de Amstel : 20.00 uur De Via Crucis (kruisweg) past helemaal in deze veertigdagentijd van het jaar... meer

Diner Mercy Ships, goed geslaagd, hoge opbrengst !

De jeugd van Basic heeft voor de 40 dagen tijd als goed doel gekozen, geld in te zamelen voor Mercy Ships. Mercy Ships is het varende ziekenhuis voor de... meer