Het scribaat (een kerkelijk woord voor secretariaat van de kerk) van de Amstelkerk is in drieën opgesplitst. Op die manier zijn de werkzaamheden voor één scriba minder omvattend.

Administratiescriba

Voor de administratie is er een administratief scriba, Teun de Haan. Bij hem komt alle post voor de kerk binnen. Hij zorgt ervoor dat die post op de juiste plek terecht komt. Voor de kerkenraadsvergadering maakt hij een lijst van ingekomen- en uitgegane stukken; die lijst wordt met de vergaderstukken aan alle kerkenraadsleden doorgemaild.

Teun de Haan
020 4964523 / 06 53405671
teundehaan@hetnet.nl

Beleidsscriba

Voor het (helpen) maken van beleid en de uitvoering ervan is er een beleidsscriba, Adri Burger. Zij bereidt de agenda voor van de kerkenraadsvergaderingen. Zij zorgt ervoor dat alle kerkenraadsleden op tijd de vergaderstukken hebben en maakt deel uit van die vergaderingen.

Zij zit ook in het dagelijks bestuur van de kerk, het moderamen. Voor de vergaderingen ervan maakt zij de agenda, bereidt werkzaamheden voor, neemt deel aan de vergaderingen van het moderamen, werkt mee aan het maken nieuw beleid en aan de (dagelijkse) uitvoering ervan.

Zij is aanspreekpunt, zowel voor kerkleden als voor buitenstaanders.

Adri Burger de Geus beleid-scriba
020 4968371 / 06 20973682
a.burger-degeus@planet.nl

Notulist

De notulen van de kerkenraadsvergaderingen worden gemaakt door de notulist, JeanneMarie de Haan.

Expeditie Pasen voor kinderen en hun ouders

Expeditie Pasen en Paasmaaltijd: 1 april om (15.00 uur - 17.00 uur + maaltijd aansluitend ) Spel en verhaal voor kinderen en hun ouders.... meer

Veertigdagentijd 2015

Programma van de oecumenische woensdagavond bijeenkomsten ‘op adem komen VANUIT DE... meer

Het nieuwe kerkblad nu op de website

Veertigdagentijd, Stille Week en Pasen: Maak tijd en ruimte voor God en vier mee!! ... meer

Top 2000 in de Amstelkerk

Na circa twee jaar All Inclusive diensten, slaan we een iets andere richting in om de belangstelling voor kerkdiensten te bevorderen voor alle leden van het... meer

Laat je auto wassen voor het goede doel.

Op 6 februari speelden onze jongeren van BASIC mee met Sirkelslag 2015. Een competitie van verschillende kerkelijke jongerengroepen uit heel het land. Er... meer