Het scribaat (een kerkelijk woord voor secretariaat van de kerk) van de Amstelkerk is in drieën opgesplitst. Op die manier zijn de werkzaamheden voor één scriba minder omvattend.

Administratiescriba

Voor de administratie is er een administratief scriba, Teun de Haan. Bij hem komt alle post voor de kerk binnen. Hij zorgt ervoor dat die post op de juiste plek terecht komt. Voor de kerkenraadsvergadering maakt hij een lijst van ingekomen- en uitgegane stukken; die lijst wordt met de vergaderstukken aan alle kerkenraadsleden doorgemaild.

Teun de Haan
020 4964523 / 06 53405671
teundehaan@hetnet.nl

Beleidsscriba

Voor het (helpen) maken van beleid en de uitvoering ervan is er een beleidsscriba, Adri Burger. Zij bereidt de agenda voor van de kerkenraadsvergaderingen. Zij zorgt ervoor dat alle kerkenraadsleden op tijd de vergaderstukken hebben en maakt deel uit van die vergaderingen.

Zij zit ook in het dagelijks bestuur van de kerk, het moderamen. Voor de vergaderingen ervan maakt zij de agenda, bereidt werkzaamheden voor, neemt deel aan de vergaderingen van het moderamen, werkt mee aan het maken nieuw beleid en aan de (dagelijkse) uitvoering ervan.

Zij is aanspreekpunt, zowel voor kerkleden als voor buitenstaanders.

Adri Burger de Geus beleid-scriba
020 4968371 / 06 20973682
a.burger-degeus@planet.nl

Notulist

De notulen van de kerkenraadsvergaderingen worden gemaakt door de notulist, JeanneMarie de Haan.

Het nieuwe kerkblad nu op de website

Het tweede nummer van ons vernieuwde kerkblad nu te lezen via de website. Klik... meer

Startzondag 2015

Een fijne vakantie gehad ? Veel gezien en beleefd ? Tijd om hier gezellig over na te praten met een samenzijn op de startzondag van de... meer

Het nieuwe nieuwe kerkblad is verschenen en nu op de website al te bekijken.

Daar is ie dan ! Het nieuwe vernieuwde kerkblad. Ga er even lekker voor zitten om het te bekijken. ... meer

Kerkdienst in de polder zondagiddag 7 juni

“ De Stem van de Stilte in deze mooie omgeving.” Ervaar de stilte van de mooie Ronde Hoeper polder in deze bijzondere viering, waar we... meer

Actie kerkbalans 2015