Leeskring

De Leeskring bestaat uit een aantal gemeenteleden.Zij komen 3 keer per jaar bij elkaar in de consistorie kamer van de kerk.
Er wordt dan een boek besproken dat door de groep gekozen is om te lezen.
Dat kunnen allerlei boeken zijn van reisverhaal,familieroman,fictie tot wereldliteratuur.
Het zijn inspirerende avonden van serieus tot vrolijk die uitnodigen om nog meer te lezen.

Nieuwe lezers van binnen en buiten de kerk zijn altijd welkom.

HET NIEUWE BOEK.
Het boek dat we op onze eerstvolgende bijeenkomst op 30 september gaan bespreken is:

De Japanse minnaar
Geschreven door Isabel Allende
Uitgave Wereldbibliotheek
ISBN 9789028426214

Dit boek schreef zij nadat ze in 2014 uit handen van Barack Obama De Presidential Medal of Freedom kreeg uitgereikt.
Bij die gelegenheid zei hij tegen haar:”Blijf schrijven om het verleden vast te leggen.Blijf schrijven over wat niet vergeten mag worden.”
Dit boek leest als een antwoord op zijn aansporing.

Joke stam
j.stam9@upcmail.nl

Het nieuwe kerkblad nu op de website

Het tweede nummer van ons vernieuwde kerkblad nu te lezen via de website. Klik... meer

Startzondag 2015

Een fijne vakantie gehad ? Veel gezien en beleefd ? Tijd om hier gezellig over na te praten met een samenzijn op de startzondag van de... meer

Het nieuwe nieuwe kerkblad is verschenen en nu op de website al te bekijken.

Daar is ie dan ! Het nieuwe vernieuwde kerkblad. Ga er even lekker voor zitten om het te bekijken. ... meer

Kerkdienst in de polder zondagiddag 7 juni

“ De Stem van de Stilte in deze mooie omgeving.” Ervaar de stilte van de mooie Ronde Hoeper polder in deze bijzondere viering, waar we... meer

Actie kerkbalans 2015